Shkrime rreth – HERMAN BERNSTEIN Ambasador i ShBA – ve në Mbretërinë Shqiptare 1930 – 1933

--

HERMAN BERNSTEIN (1876 – 1935) – A Journalist, Writer, And Diplomat

--

KOHA JONE: Mal Berisha flet për Herman Bernstein, ndajnë dashurinë për Shqipërinë

GAZETA KOHA JONE 04/05/2016  Mal Berisha flet për Herman Bernstein, ndajnë dashurinë për Shqipërinë Ndryshe nga monotonia që ndonjëherë i shoqëron leksionet apo konferencat mbi tema të ndryshme rreth diplomacisë, një prezantim lidhur me ambasadorin e parë amerikan që shërbeu në Shqipëri në vitet 1930-1933, Herman Bernstein, nga diplomati shqiptar, Z. Mal Berisha, rezultoi tepër informues dhe interesant për një […]
--

Albanian-Jewish Relations and the Contributions of U.S. Ambassador to Albania, Herman Bernstein

--

Radio Tirana – EMISIONI LARG & AFER ( MAL BERISHA ) – 08.03.2020

8 Mars, 2019, ora 20.35, ne RADIO TIRANA,ne emisionin “LARG & AFER”, ”, i ftuar ne studio ish ambasadori Mal Berisha, shkrimtar e publicist, dekoruar nga presidenti i Republikës së Shqipërisë,me titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”, flet per disa personalitete te shquara boteror qe kane kontribuar per Shqiperine dhe shqiptaret ne kohe te ndryshme si, Charles Telford Erickson, misionar […]
--

Ambasador Mal Berisha do te mbaj nje leksion ne YIVO Institute SHBA