Rreth Meje

--

MAL BERISHA – Curriculum Vitae

Ish – Ambasador i RSH në Oborrin e Shën Xhejmsit, Londër, 2012 – 2015. Mbajtës i Medaljes “Kalorës i Urdhërit të Skënderbeut” Mal Berisha ka lindur në Tropojë në vitin 1952. Ai ka diplomuar në Akademinë e Arteve të Shqipërisë e më pas ka punuar si punonjës kulture në rrethin e Krujës, 1976 – 1992; Është diplomuar për diplomaci në […]
--

Mal Berisha

Mal Berisha, KCFO, ka shërbyer si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Mbretërinë e Bashkuar të Britanisë së Madhe, Irlandës së Veriut dhe Irlandës nga viti 2012 deri në vitin 2015. Më parë, Berisha ka shërbyer si Konsull i Përgjithshëm i Shqipërisë në Stamboll nga viti 1993-1997. Në vitin 1998, pas përfundimit të misionit në Turqi, ai iu bashkua Lidhjes […]
--

CV

                  Mal BERISHA Former Ambassador of the Republic of Albania to the United Kingdom of Great Britain, Northern Ireland, and Ireland, (2012 – 2015) Knight of Skanderbeg’s Order www.Malberisha.com Mal Berisha graduated from the Academy of Arts of Albania, in 1975. His life has been chiefly linked with the cultural life of […]