News

--

MAL BERISHA – MOS E HARRONI KURRË, ATË QË NDODHI KËTU!

MAL BERISHA – MOS E HARRONI KURRË, ATË QË NDODHI KËTU! 12 QERSHOR 1999 – 2022 ALEKSANDËR VUÇIÇ ishte krahu i djathtë i kriminelit SLLOBODAN MILOSHEVIÇ, ose shefi i propogandës anti – NATO, gjatë luftës në Kosovë, 1999. Sot atij i “rrihen shpatullat” si njeri i paqës edhe pse betohet se Kosovën nuk do e lëshojë kurrë!? 23 vjet më […]
--

MAL BERISHA: VLERA UNIVERSALE E PUSHTETIT TË BUTË – (SOFT POWER)

VLERA UNIVERSALE E PUSHTETIT TË BUTË (SOFT POWER) DHE MUNDËSITË QË I JEP KJO TEORI PROMOVIMIT TË BOTËS SHQIPTARE Teorisë filozofike të njohur si PUSHTETI I BUTË në Diplomaci, (SOFT POWER) të krijuar prej Profesorit amerikan Joseph Samuel Nye, i kam kushtuar një  ndër punët më voluminoze të jetës, librin: AMBASADOR I PUSHTETIT TË BUTË. Nga mënyra sesi kjo teori […]
--

100 VJETORI I VENDOSJES SË MARDHËNJEVE DIPLOMATIKE MIDIS SHQIPËRISË DHE SHBA

100 VJETORI I VENDOSJES SË MARDHËNJEVE DIPLOMATIKE MIDIS SHQIPËRISË DHE SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS 1922 – 2022
--

FILM DOKUMENTAR KUSHTUAR LEGJENDËS SË MALËSISË SË GJAKOVËS DHE PLAVË E GUCISË CUCË AVDYLJA – ULAJ

FILM DOKUMENTAR KUSHTUAR LEGJENDËS SË MALËSISË SË GJAKOVËS DHE PLAVË E GUCISË CUCË AVDYLJA – ULAJ Skenarist: Mal Berisha Prodhim i Televizionit A2 CNN Exclusive Affiliated 2022    
--

MAL BERISHA – REFLEKSIONE – Prodhim i Televizionit ABC

REFLEKSIONE Prodhim i Televizionit ABC
--

MAL BERISHA: VOTONI DR. MEHMET OZ PËR SENATIN AMERIKAN!

THIRRJE TË DASHUR BASHKËATDHETARË TË SHTETIT TË PENSILVANISË NË SHBA! VOTONI DR. MEHMET OZ PËR SENATIN AMERIKAN! SI U NJOHA ME DR. MEHMET OZ? Në nëntorin e vitit 2001, ndërsa punoja për Kombet e Bashkuara në Kosovë, papritmas mësova se vuaja nga një sëmundje e cila mund të më shkaktonte vdekje të menjëherëshme. Ishte një aneurizëm a aortës e cila […]