MAL BERISHA INTERVISTA ABCNEWS 17 DHJETOR

Ju ftojme te ndiqni intervisten e plote te Ambasador Mal Berishes dhene per ABC NEWS i cili eshte kanali informativ 24/7 qe siguron mbulim konstant te lajmeve dhe akses ne informacionin e cdo lloji nga vendi, rajoni e bota.