Mal Berisha i intervistuar nga Syri Televizion rreth zgjedhjeve në Republikën e Kosoves

A do te jete Albin Kurti, kryeministri i ri i Kosoves dhe raportet e reja mes Shqiperise dhe Kosoves/ Ne komunikim me skype, diplomati i njohur Mal Berisha.


A do te jete Albin Kurti, kryeministri i ri i Kosoves dhe raportet e reja mes Shqiperise dhe Kosoves/ Ne komunikim me skype, diplomati i njohur Mal Berisha

A do te jete Albin Kurti, kryeministri i ri i Kosoves dhe raportet e reja mes Shqiperise dhe Kosoves/ Ne komunikim me skype, diplomati i njohur Mal BerishaPer me shume informacione klikoni ne www.syri.net#SyriTV #IntervistaSyriTV #MalBerisha

Posted by SYRI.net on Tuesday, October 8, 2019