Ambasadori Mal Berisha viziton ne Boston vajzen e Erickson

Ambasadori Mal Berisha viziton ne Boston vajzen e Erickson, Grace Elizabeth Johnson Erickson. Me kete rast  ai i dhuron asaj librin “Charles Telford Erickson, Jeta dhe Veprat, per Shqiperine dhe ne Shqiperi”, Ky liber i autorit Mal Berisha u botua me rastin e 100 vjetorit te Pavarsise se Shqiperise dhe i  dedikohet  te atit te saj Charles Telford Erickson.

Grace Elizabeth Johnson Erickson ka lindur me 19 gusht 1911 ne Shqiperi dhe mund te jete njeriu me i vjeter i lindur ne trojet Shqiptare.(Manastir).Ajo eshte e bija e mikut te madh tte shqiptareve Charles Telford Erickson

Ajo pati lindur ne kushtet e internimit te babait te saj Charles Telford Erickson dhe familjes se tij, dhe akoma mban mend shume gjera nga i ati.

photo12