Analiza e ditës/ Shqiptarët, mini-Shengeni dhe dritë-hijet e tij

Analiza e ditës/ Shqiptarët, mini-Shengeni dhe dritë-hijet e tij


 


Mal Berisha, ish-ambasadori i Shqipërisë në Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandë, ishte i ftuar në studion e Ditari në A2.