Home test 2

I dashur lexues


Video nga aktivitetet

--

Mal Berisha- In Memoriam of Herman Bernstein

Mal Berisha- In Memoriam of Herman Bernstein HERMAN BERSTEIN, (21 shtator 1876 – 31 gusht 1935), Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Mbretërinë Shqiptare, nga viti 1930 deri në vitin 1933, ka qenë jo vetëm modeli më i shkëlqyer i një diplomati erudit, të kulturar, të ditur dhe njerëzor, por edhe një mik i madh i popullit shqiptar. […]
--

MAL BERISHA- NJË HOMAZH PËR PËR VEPRËN E DR. REBERT ELSIE

NJË HOMAZH PËR PËR VEPRËN E DR. REBERT ELSIE NË DOBI TË KULTURËS SHQIPTARE, ME RASTIN E DATËLINDJES SË TIJ: 29 QERSHOR 1950 – 29 QERSHOR 2023  
--

Në Kosovë tensione, në Tiranë festë serbe. Diplomati Mal Berisha kundër festimeve në Opera

Në Kosovë tensione, në Tiranë festë serbe. Diplomati Mal Berisha kundër festimeve në Opera. Ndërkohë që dhuna e bandave serbe vijon në veri të Kosovës, në Tiranë festohet me orkestër serbe. Në kuadër të nismës ‘Open Balkan’, Orkestra Filarmonike e Beogradit do të performojë në Tiranë, duke regjistruar kështu një karshillik ndaj dhunës serbe në Kosovë. Për diplomatin Mal Berisha, […]