Radio Tirana – EMISIONI LARG & AFER ( MAL BERISHA ) – 08.03.2020

8 Mars, 2019, ora 20.35, ne RADIO TIRANA,ne emisionin “LARG & AFER”, ”, i ftuar ne studio ish ambasadori Mal Berisha, shkrimtar e publicist, dekoruar nga presidenti i Republikës së Shqipërisë,me titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”, flet per disa personalitete te shquara boteror qe kane kontribuar per Shqiperine dhe shqiptaret ne kohe te ndryshme si, Charles Telford Erickson, misionar amerikan qe ia kushtoi nje pjese te jetes shqiptareve, ne vitet 1908-1933, Herman Bernstein, ambasador i SHBA, në Mbretërinë Shqiptare, 1930 – 1933, dhe Benjamin Disraeli, dy herë Kryeministër i Britanisë së Madhe,autor i novelës “Naltësimi i Iskanderit”.