A2 | CNN – Mal Berisha: “Ata që bënë luftën në Shqipëri përfunduan në plumb dhe internim”

A2 | CNN – Mal Berisha: “Ata që bënë luftën në Shqipëri përfunduan në plumb dhe internim”

Ish-ambasadori shqiptar në Mbretërinë e Bashkuar, Mal Berisha, komenton Ditën e Evropës në një lidhje direkte me studion e “Ditari” në A2. – – – A2 është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë.Kliko këtu për të parë intervistën e plotë