KRIZA UKRAINË-RUSI/ MAL BERISHA: SHQIPËRIA TË JETË E QARTË NË MBËSHTETJEN NDAJ UKRAINËS

 

Diplomati Mal Berisha komentoi në MCN konfliktin Ukrainë Rusi ku është ndalur te qëndrimi dhe ndihma që vendi ynë si anëtare e NATO-s duhet të japë.Ai tha se qëndrimet e Shqipërisë duhet të jenë të qarta në mbështetje të Ukrainës dhe sipas tij ato duhet të jenë qoftë politikisht ashtu edhe me mjete të tjera.