Kumtesë: “Charles Telford Erickson – Amerikani që i kushtoi jetën Shqipërisë”

Pranë Fondacionit  Martin & Mirash Ivanaj z. Mal Berisha, mbajti kumtesën – “Charles Telford Erickson – Amerikani që i kushtoi jetën Shqipërisë” 

Përpara një audience të madhe dhe shumë të nderuar, z. Mal Berisha referoj mbi jetën e Amerikanit Charles Telford Erickson, i cili i kushtoi jetën Shqipërisë. Lidhja e Mirash Ivanajt me Ericksonit e bënte edhe më kuptimplotë këtë takim. Pasardhësja e vetme e asaj familje, Drita Ivanaj bëri prezantimin dhe moderimin e mbrëmjes. Ish ministra, ish diplomatë, historianë, gazetarë, artitsë, studiues, lexues dhe miq u njohën jo vetëm me jetën e Ericksonit por edhe me veprimtarinë e Fondacionit Ivanaj. Poema Skënderbeu e recituar nga aktori Bujar Asqeriu e bëri mbrëmjen edhe më interesante.