MAL BERISHA: – Çfarë kënaqësie e veçantë të marrësh titullin: “NDERI I QYTETIT TË DURRËSIT”

Çfarë kënaqësie e veçantë të marrësh titullin:“NDERI I QYTETIT TË DURRËSIT”

Akorduar nga “SHOQATA DURRËSI AUTOKTON”


Ishte një mbrëmje fantastike me titull: FESTË PRANVERE – 2022 që nuk harrohet kurrë, e organizuar aq bukur në çdo aspekt: Patriotik, kulturor, artistik, me domethënje shumë të madhe.
Një falenderim për tërë shoqatën dhe vëçanërisht për Drejtuesin e saj z.Abdulla Deliallisi dhe sekretaren zonjën Melanija Moisiu.
Po ashtu një falemnderim për tërë artistët që morën pjesë:
Grupi i Baletit përgatitur nga Arjan Plaku , këngetarët, Dhimiter Stefa, Emi Rushiti , Violeta Beshiri, Xhesika Gjini, Alban Kamenica, Mjeshtri i madh, violinisti Enver Qerimi, dhe moderatorja zonja Teuta Dhima dhe dokumentaristi Astrit Tahiri.
Urime edhe për laurantët tjerë: Z. Zyhni Beqiraj, rregjisoren Driada Dervishi dhe studenten e talentuar të Universitetit “Aleksander Moisiu”, Durrës, Xhulia Kurti, fituese e vendit të dytë në Konkursin Botëror për inxhinjerinë e informacionit.
U ndjemë vërtete shumë të nderuar dhe të lumtur!

Faleminderit Durrësit dhe asaj audience aq fisnike të ketij qyteti.