MAL BERISHA – NJË DITË ME “MBRETËRESHËN E MALËSORËVE”

MAL BERISHA – NJË DITË ME “MBRETËRESHËN E MALËSORËVE”
Londër, 10 Gusht 2015

Një homazh për: EDITH MARY DURHAM

Artiste, natyraliste, udhëtare, shkrimtare dhe antropologjiste, e njohur si:

“MBRETËRESHA E MALËSORËVE”


KLIKO KETU PER TE SHIKUAR PREZANTIMIN – VIDEO

KLIKO KETU PER TE SHIKUAR PREZANTIMIN – PDF