Ndërroi jetë kreu i Kishës Orthodokse Shqiptare në Boston, At Artur Liolin

Në Boston ndërroi jetë kreu i Kishës Orthodokse Shqiptare në Boston, At Artur Liolin, një atdhetar i pashoq, trashëgimtari i Peshkopit Theofan Stilian Noli.
Kam patur fatin dhe nderin ta takoj shumë herë. Herën e fundit pata kënaqësinë e veçantë që t’i merrja një intervistë, pjesë të së cilës kam dëshirë t’i postoj sot në kujtim të veprës së tij të pashoqe në dobi të atheut.
Pushoftë Në Paqë.