NJË DHURATË NGA MË TË BUKURAT MË VJEN NGA KOSOVA

NJË DHURATË NGA MË TË BUKURAT MË VJEN NGA KOSOVA

Libri: KOSOVA HISTORI E SHKURTËR

Autor: JUSUF BUXHOVI

Buxhovi e kishte dërguar librin dorazi me një mikun tonë të përbashkët. U mrekullova që e mora në dorë këtë libër me dedikim nga vetë autori. Një libër i shkruar dhe dhuruar prej një gazetari, poeti, shkrimtari, historiani dhe veprimtari politik, sfidant i diktaturës serbe të Miloshevicit, një nga intelektualët më të shquar të kohës tonë.

KOSOVA HISTORI E SHKURTËR e Buxhovit dhe KOSOVO A SHORT HISTORY e Sir Noel Malcolm, tani rrinë pranë njëra tjetrës.

Falemndrime pa fund për z Buxhovi.

Çfarë krenarie të jem miku Juaj, i dashur Jusuf Buxhovi!